keskiviikko 17. kesäkuuta 2009

Jussintoivotukset ja vaklauslistan päivittelyä =)


Kakkutehtailusta pidän nyt pienen paussin, eli seuraava kakku syntyy vast ens sunnuntaina ja nyt vietän muutaman päivän ihan vaan lasten, huushollin ja miehen seurassa... Juhannus aatonaattona, eli huomenna mennään särkkikseen ja siitä ja sen jälkitouhuista lisäinfoa täältä =)


Täten haluan toivottaa koko kansakunnalle oikeen rattosaa ja rauhallista juhannusta...Jossain välissä olis tarkotus hiukka päivitellä tota vaklauslistaa myös... Poistan sieltä muutaman paikoilleen jämähtäneen blogin ja lisäisin mielellään uusia... Jos siis sinun blogisi linkki listalta puuttuu, ni laitappa kommentti tähän postaukseen... Kiitos :)
Tilannekatsaus...
Elämähän heitti mulla ja pikkusiskolla melkosen kärrynpyörän tos muutama kuukaus sitte ja tää kakkuharrastus jäi yhtäkkiä ainoaks tulonlähteeks =O
Käsittämättömän paperisopan hämmentämisen jälkeen meillä on nyt juhlapaikka nimeltään Wanha Talli tääl Piikkiön Hepojoella, jossa sitte järjestetään häistä hautajaisiin, rippijuhlista ristijäisiin ja kaik siltä väliltä !!! Pitopalvelutoiminta ja kakkutehtailu niillä siis nyt eletään :)
Raskas ala, pakko myöntää... mut uskon, että treenaus ja kokemus helpottaa sit ajan mittaan tätäki hommaa !
Wanhan Tallin omat sivut on viel työn alla, mut kakkupuolen sivuja voi jo käydä kurkkaamassa www.cakefix.fi


 


Viel lopuks haluan kiittää kaikkia teitä, jotka täällä käytte ja kommenteilla jaksatte ilahduttaa ja nostattaa meikäläisen välillä kovastikkin maan raossa olevaa mieltä... Ilman tätä blogimaailmaa ja sen tuomia uusia ystävyyssuhteita, vain Luoja yksin tietää missä nyt tälläkin hetkellä olisin!!!Terkuin Rouva Vee

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti