tiistai 8. marraskuuta 2011

Aake 7-vMeitin Aake näki päivänvalon ekaa kertaa 7 vuotta sitte lauantaina pyhäinmiestenpäivänä...

Sittemmin tuo pyhäinmiestenpäivä on nimikkeeltään muuttunu pyhäinpäiväksi ja itse päiväkin vaihtaa päivämäärää vuosittain, pysyäkseen viikonpäivältään launtailla.

Meille kuiteski Aaken syntymäpäivä on vakioitunu jonkun sortin pyhäinpäiväks, eli on näin ollen meijän Suomalainen halloweenbiletyspäivä !

Neljä vuotta sitte, Aaken 3-vuotis synttäreitä suunnitellessa lähdin surffauskierrokselle internetin ihmeelliseen maailmaan ja siitähän tää mun koko kakkusoppa juontaa juurensa... muistaakseni Marien sekasoppa blogiin eksyin ensmäitteeks ja se oli sitte menoa se =)

Perinteisellä teemalla mentiin tietty tänäki vuonna... karvan verran rauhallisemmin kuiteski, kun mulla oli edellisen illan riennoista jääny haamumaisen kalpea olo ;)

Lapset hoiti huushollin koristelun ja näin ollen pysyttiin järkevällä tasolla... ja tarjoiluissa otettiin jo ennakkoon huomioon mahdollinen huonovointisuus 8O


Aaken toiveesta kakku kallistus pienen väännön jälkeen kiukkuseen lintuun... ja pelkkää päätä hän ei halunnu, vaan alla piti olla vihreä kakku :)

Sofiellalta kävin vaklaamassa, mulle kun tää otus oli täysin uus tuttavuus !
Sisältä löytyy suklaarouheella höystetty vadelmamousse :)
Korkeutta kakulle kertys aika paljon... mut paljon oli syöjiäki =)
Serkukset siinä analysoivat kakkua ja mikroskoopilla suunnittelivat ettivänsä siitä bakteereja ;)

Tarjolla oli kakun lisäks Aaken lemppariruokaa lasagnea, sen kaverina salaattia... höyryävä nakkikattila näkyy hellalla ja hodarisämpylät ihan siitä vierestä !

Marenkiluut ja sipsikepot oli erkkerin pöydällä... nii ja oli muuten mutakakkuaki :)

Mun mielestä auttamattoman pieni valikoima eri sortteja, mut hyvin noillaki kupu täyttys itte kullaki ...

Ens vuonna ammutaan sitte taas kovemmilla panoksilla ;)
ONNEA AAKE 7-VEE !!!


 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti