tiistai 15. marraskuuta 2011

Tunnustusta =)


Herkkusuut blogista tupsahti tällanen blogitunnustus =)

Kiitos kaunis sinne suuntaan !Näitä on ain kiva saada, mut jostain syystä (olevinaan) kauhian vaivalloista ja aikaa vievää jatkaa ja eteenpän ojentaa 8/

Nyt pienen tauon jälkeen ja sopivan joutoajan myötä paan kuiteski kiertoon tämän !Mulla tää bloginpito ja yleensäkkin päivittely on tätänykyä ollu melkeempä pelkkää kakkujen liukuhihnatuotannon esittelyä... Sanainen arkku alkaa olla diipadaipojen osalta loppuun kulutettu ja tyhjäks raavittu, joskin näin syksyn myötä ja joulua odotellessa alkaa taas hiukan herätä sekin elävien kirjoihin, kohtalaisen reipastahtisen kesän jäljiltä ;)

Eniten Joulunvälipäiviä ja rauhaa maahan odotellessa, paiskitaan kuiteski töitä viel hiki hatussa hetken aikaa... ja "ei saa ruokkia" piponhan heitin päähäni eilen aamusta, joten eiköhän tuon toisenkin blogin ol aika herätä henkiin näin vuoden loppuneljänneksen kunniaks (melkeen lupaus;) !


Tunnustuksen saamisen jälkeen kuuluu tämän postauksen lisäksi kiittää tunnustuksen antajaa, vastata kymmeneen kysymykseen ja jakaa tunnustusta eteenpäin kymmenelle ihanalla blogille.

Tässä kysymykset ja vastaukset:
1. Lempivärisi: No turkoosista en tykkää... voik noin vastata ?


2. Lempieläimesi: Vaikee, vaikee... tän hetkinen kokoonpano on koirista Petri ja kissoista Mirjami ja Pirkko (vakiasukkaita)... keväällä syntyneen Pirkon sisaruksia 4 ja niistä ois tavote päästä välittömästi eroon, kos ny alkaa oleen mitta täys... voitte vaan kuvitella, että mitä ! Jos siis jollakulla tarvetta, ni yks ois viel vapaana :)))

Monen sortin elukkaa on ollu ja vuohi niistä ehkä lystikkäin. Toista en kuiteskaan koskaan ottais, oli meinaan meitin Gaabriel sen verta lystikäs, et ei ees aika kultaa niitä kaikkia muistoja ;)

Kaikista maailman elukoista löytyy varmasti hyviä ja huonoja puolia... Mut koala karhu vois olla tän hetkiseen elämään ehkä sopivin ;)... saaks tähän vastata tollai ?


3. Onnennumerosi: 174. Alkoholiton lempijuomasi: Vaikee, oon meinaan euroopan huonoin juoja... krapulassa maito :)


5. Facebook vai Twitter: Naamakirjaan oon profiilini kirjannu, mut rehellisesti puhelin ja selkee kasvokkain kommunikointi sopii mulle paremmin... eli soittakaa tai tulkaa kaffelle, jos on tarve turista !!!


6. Mistä pidät: Suklaasta tiätty 8)... ja paljon muustaki, mut loppuu bittimaailmasta tila, jos alan niitä tähän eritellä :)


7. Lahjojen antaminen vai saaminen: Antaminen, ehdottomasti !!!


 8. Lempimuotosi: Mitähän tääki meinaa... Pyöriänkulmikas, käykö ?


9. Lempipäiväsi: Tääki taas vaikee... työ on kivaa, maanantain nukkumahetket on kivoja, kakaroitten harrastukset on kivoja... eli empä pysty määrittelemään tätä ja vastaan matiketopelasu =)10. Lempikukkasi: Gerbera taitaa olla edelleen ykkösenä !

 


Kymmenen blogia ihan näin satunnaisjärjestyksessä, joille haluan jakaa tunnustuksen eteenpäin.


Kakkutalo


Kyökkipiika Kati


Sokeriperho


Cakkuja


Huumorinkukka


Pionilaakso


Heidi's Dream Cakes


Mimmin keittiössä


Mansikkamäki


Katrin Kakut


Ylläolevat blogit tuli mieleen ekana ja juur tossa järjestyksessä ja mitään sen kummempaa miettimättä... Blogien takaa löytyy ihania persoonia ja mielettömiä kädentöitä =)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti