keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Angry birds pipareita...


Aaken juhlat jatkus sunnuntain jälkeen heti maanantaina tietty koulussa...

Suut laitettiin makiaks niin oppilaitten, kuin opettajienkin voimin !

Aake muisti mainostaa, että äiti on nää tehny ja luvannu tietty, että mä annan reseptin...Varsinaista "reseptiä" ei nyt ole, mut muutama vinkki, jolla saa kiukkusia lintuja aikaseks... Paras pruuttausväline on metallipäinen tylla ja pruuttauspussi, mut pakastuspussilla tai leivinpaperista kietastulla pussukallakin onnistuu !


Pipariks käy mikä tahansa pyöriä pipari...näissä oli kaupan valmis digestive pohjana :)
1. pikeerillä (munan valkuaista ja tomusokeria) pruutataan ensin tuo punanen osa. Ensin rajaus paksummalla tavaralla ja sitte täytetään ne rajaukset hiukan löysemmällä... Hammastikulla pikeerin voi työntää rajauksiin kiinni :) Helpoimmalla pääsee, kun punasen värjää ennen pruuttausta, mut jos on mahista, ni voi värjätä myös esim. kynäruiskulla (niin kuin näissä) tai ihan pensselillä jälkikäteen, kun pinta on kuivannut !


2. Valkonen osa... ihan samalla lailla, kun punanen osuus mut tietty valkosella ja jätetään valkoseks ;)


3. Candy meltsillä pruuttasin näissä nuo mustat osat, mustaks värjätty pikeeri käy yhtä lailla... Silmiin tehdään ensin mustat rajaukset, sisälmys täytetään valkosella löysällä pikeerillä ja heti perään taas mustat pisteet ja sihen päälle kulmakarvat =)


4. Nokka näissä taas candy meltsiä, mut sen voi tehdä taas vaikkapa tosi tönköstä pikeeristä pruuttaamalla tai keltasesta marsipaanista muovailemalla.


5. Halutessaan voi pruutata vielä sankarin nimen ja iän =)

Kovasti oli luokkakaverit tykänneet... ja monen luurista löytyykin nyt "syötävä" Angry Birds taustakuva ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti