torstai 3. marraskuuta 2011

Kakkua ja voikkaria Janitalle...


Janitan synttärikemuihin meni tämä kakku ja voikkari...

Pientä ajatuskatkosta oli, kun kakkua pruuttailin. Kuvaessani sitte kakkua aattelin mielessäni, et nii se aika vaan menee ja et Janitaki täyttää jo 12, niinku kakussa lukee! Janita on mun likkakaverin tyttö ja aika tarkkaan puol vuotta meitin Alinea vanhempi... eli mitä hittoa 8O Eihän se mitään kahtatoista täytä, vaan 11 tietty =///

Onneks pikeerinumerot oli juur sopivasti, mut ei kokonaan kuivahtanu... joten sain näpsäkästi veitten kärjellä kahmastua erheelliset numerot pois ja pruutattua oikeemmat tilalle... Jaana tosin seisos jo siin kohtaa vieressä ja jäin tietty kiinni typeryydestä ;)

Alimpana kuva lopullisesta ulkonäöstä :)
Täytteenä muistaakseni mansikka tai sitte vadelmamousse...
Kakun pintaa koristaa syötävä kakkukuva, jossa komeilee Janita ja hänen poninsa, sekä toi ens vuoden lukema ;)
Reunoille pruuttasin taas näit ruusun olosia kiehkuroita... tykkään =) Kynäruiskulla sävytin viel pinkkiä väriä hiukan kukkiin ja lopuks tietty kimalletta päälle :)
Kermasta... mä käytän Pritchitts Millac Cold 33,5 % kasvirasvasekotetta. Ja kermaks mä kutsun sitä ihan sen vuoks, että siinä on mukana ihan kermaaki. Täysin laktoositonta, kestää keittämistä ja itteasias todella pitkää hauduttamistaki (esim.kermaperunoissa). Vaahtoutuu nopsaan, maistuu hyvälle, ei jää kitalakeen kiinni ja pruuttaukset pysyy mallissaan ukkosilmallaki !

Myös kinuskin oon saanu tällä onnistumaan ;) Ja mitään vaniljakreemijauheita tää ei kaipaa jämäköityäkseen !

Eli jos teillä on minkään valtakunnan mahista käydä tukussa (ainaski Metro ja Kespro tätä myyvät), ni suosittelen lämpimästi testaamaan tätä litran purkissa myytävää tavaraa ja hinta on muistaakseni jotain 3€:n kinthaalla.
Yksitoista =D
Mukaan matkaan läks lihavoikkari =)


ONNEA 11-VUOTIAALLE JANITALLE !!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti