Ullan Elämä makeaksi blogista mäki tän tortun ekan kerran bongasin.
Sitte niitä onki valmistunu pisin poikin suomenmaata sitä tahtia.... että kyllähän munki oli pakko =)
Ja aikasemminki oisin varmaan tehny, jos tuota kondensoitua maitoa vaan olis jostain löytyny ;)
Tässä !!! On sitte sellasta herkkua, että jos jostain kumman syystä ette ol viel tehny, ni nyt on sitte korkee aika laittaa testilistalle 8)
Banoffee-torttu Anttonin koristelemana:
Kertakaikkisen taivaallisen sairaan hyvää kamaa =)
Kondensoitua (tiivistettyä) maitoa löytys lopulta Kupittaan cittarista.
Säilykepurkkeja keitetään sellasenaan 3 tuntia... Tämä kohta muo jänskätti eniten koska olin iha varma, et purkit räjähtää jossain vaiheessa ja keittiö on sitte sopivasti juhannuskunnossa :)
Kolmen tunnin keittoajan jälkeen purkit pannunalustan päälle ja....
...varovasti pannulaput kädessä auki. Tuon verran se tirskahti, mitä ekassa kuvassa näkyy.
Jotenki luulin kinuskin tai toffeen (kumpaa se sitte ikinä onkaan) olevan löysempää. Se piti siis ihan lusikalla purkista kaapia ulos. Mömmön kaadoin suoraan voi-keksi seoksella vuorattuun irtopohjavuokaan.
Jäähdytyksen jälkeen loppu tyhjä tila täytetään vuoroin kermavaahdolla ja banaaninviipaleilla.
Ja koristus tietysti koristelijan mielen mukaan 8)
Tämä mun torttuni sisälsi :
1,5 pakettia Digestivekeksejä
150 g voita
2 prk kondensoitua maitoa
3 dl Pirkka vispikermaa
2 banaania
marsipaani koristeita
Melko jytyä ja täyttä tavaraa... eli dietit sikseen tämän tortun kans ;)
ÄÄreis hyvä jussitorttu 8)
Tämän tortun myötä toivotankin kaikille aurinkoiset ja hauskat Jussit
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti