torstai 19. kesäkuuta 2008

Kauden päättäjäiskakku / pronssi + kultakakku / pikakakku


Anttonin joukkueen eli Pips Poppi-98 kauden päättäjäisiä vietettiin tänään Harvaluodossa.
Joukkueenjohtaja, eli Taina sai tänään näppärän idean ja päätti palkita pojat hienosta kaudesta ja upeista ansiokkaista tuloksista kakulla... Soitto Rouva V:lle (kello 13.54) ja näin oli kakkutilaus 70:lle hengelle hoidettu =) Minä kun en sano ei, varsinkaan jos jostain isommasta on kysymys ;)
Kakun piti olla pelipaikalla 19.30... ja paikalla se oli 19.57.


Mulla oli just Tainan soittaessa eka satsi litran pullataikinasta uunissa, joten ihan heti en hommiin päässy.
Ehdin kuiteski soittamaan KRE:lle ja ilmottamaan koodi keltasen, joka tarkottaa , että joku on luvannu taas ja paljon ja ehkä (iha vähä) liikaaki ;)


Alakakku, elikkäs tuo neliö on 16 munaa sisältävä peruspohja ja pallo taasen 8 munan peruspohja.
Täytteenä tällä kertaa mittasuhteita sen enempää kattelematta: Flora vanillaa (oiskos ollu 3 prk), Flora vispiä (joku 4 prk), 400g vadelmia, 3 levyä tummaa suklaata ja miehekkäät 15 liivatelehteä 8)
Pallo kuorrutettu ensin kermavaahdolla ja sitte marsipaanilla... Kuviointi tuotti taas tuskaa..Mä vetelin kuviot lonkalta oman mielen mukaan ja KRE maalas sieltä täältä oman mielen mukaan. Lopputulos kohtalainen :)


Tässä joukkueen virallinen Poppi-kaija. KRE teki tän + mitallit (ja aika paljo muutaki).


Pientä hätähousujen merkkejä nähtävissä... mut oisittepas nähny mun kyökin ;)
Kaik koristeet kakussa on marsipaania ja kukat löyty ylijäämävaraston kätköistä kuten myös nuo lehdet...
Ruohotupsut on sokerivoikreemistä... ja voin kertoa et tällai ykskaks ku moist pinta-alaa alkaa pruuttaamaan, ni on kätöset melko hellänä :) Reunoilla viel Pirkka vispikerma pursotukset.


Kovin oli pojat mielissään kakusta ja tungos kakun ympärillä oli sen vert kova, et tän kummempaa kuvaa ei saatu:) Oikeenpuolimmaises kuvas näkyy Kauhajoki Cupista noudetun kultapokaalin jalan alaosa (jos tarkkaan katotte)... Ja toinen porukka nappas tääl kotinurkil sen pronssin ;) HYVÄ HYVÄ PIPS =)


Lassille ja Niilolle piti saada tietty oma pallo... Elikkäs munaton sekä gluteeniton pikkukakku, kerma, omenamarmeladi täytteellä :)


Isomman kakun täyte olis ollu parempaa valkosella, ku nyt tuolla tummalla suklaalla... Laiton tummaa laktoosittomuuden takia... Muuten kaik meni jees, olosuhteisiin nähden:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti