sunnuntai 22. kesäkuuta 2008

GerberaHerkkuhetkiä blogissa oli niin kauniita gerberoita tehty, et minä kans testaamaan. Sopivasti on yks kastekakku lähdössä maailmalle ens viikonloppuna, eli nämä saattaakin päätyä just kyseisen kakun pinnalle =)
Mulla ei ihan kaikkia pelivälineitä varastosta löytyny... mut kyl hätä aina keinot keksii ;)


Tässä valmiita gerberoita ja alla sitte mun vinkit ja teko-ohjeet... Isompien/alimpien lehtien kerroksia ois voinu olla enämpi, näi jälkikäteen huomaan ittekki =)


Mulla ei ollu sellasta "päivänkakkara" muottia, ni tein sitte noilla (tuossa ekassa kuvassa näkyvillä muoteilla) terälehtiä. Leikkasin kukasta terälehdet irti, muotoilin hiukka sormilla ja painoin "viivoja" terälehden pintaan.


Sitten kokosin suurimmat terälehdet pienen littanan pallon ympärille, vähän päällekkäin. Toinen kerros pienemmistä terälehdestä päälle... ja viel kolmas hiukka pienemmistä.


Pallopäällä pieni monttu keskelle ja monttuun sitte litataan ruskea marsipaanipallo. Se taas litataan pallopäällä ja reunoille tein tupperin appelsiininkuorijalla pienen pieniä viivoja. Ruskean päälle sitte hiukka pienempi musta pallo, joka taas liiskataan ja siihen tein hammastikulla pieniä jälkiä.


Sitte kuivahtamaan johonki kivalle hiukka kuppimaiselle alustalle... ja kimallusta tietty päälle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti