sunnuntai 8. kesäkuuta 2008

Kinuskitesti 2/100Hyvät naiset ja herrat !
Rouva V siirty tasapeliin kinuskin kanssa... Tilanne nyt 1-1Elikkäs, sain tuolla aikasemmin vaikka ja mitä hienoja vinkkejä kinuskinteon suhteen, kiitos kaikille niistä :)
Eksoottisin oli kuiteski Kotiäidin elämää blogin Saaran vinkki tehdä kinuski Flora Vispistä. Ohjekirjaa lukeneet tietää varsin hyvin, ettei noita kerman korvikkeita paranis kuumennella.
No minätyttö Saaran vinkin mukasesti ja yleisten ohjeiden vastasesti keitin Flora vispiä 20 minuuttia.

Ja tattarataa:

Ihan sairaan kaunis kinuskipinta <3


Kinuskin jäähtymistä odotellessa tein pienen testin (sekin oli siellä vinkkien joukossa, kiitos siitä). Eli tiputin tipan kakun päälle ja tarkistin ettei se imeydy kakun syövereihin. Ja sepäs oliki niin kivaa ja kun jäähtyminenki kesti niin kauan, ni rakensin tollasen kivan reunuksen kinuskille :)

Hain tuolta roskiksesta äsken ton Flora vispi purkin jämät, kun aattelin kirjottaa mitä siinä ohjeistetaan.
Ja nolona täytyy nyt sanoa, että ei siinä kyllä kielletä kuumentamista. Ei siinä lue edes, että "lisätään ruoan valmistuksen loppuvaiheessa" minkä muistin just tässä paketissa lukevan :/
Aloin myös äsken miettimään, että niissä purkeissä missä moinen "kuumennus" kielletään, ni ei kyllä kerrota, että mitäs sille tuotteelle sitte kuumennuksessa oikeen tapahtuu.
Elikkäs oranssi kermapurkki lähtee boikottiin kinuskinteon suhteen tässä blogissa :)

Testisarja kuiteski jatkuu... Mä en ihan viel luota osaavani kinuskin tekoa :)

Lisäys: Tämän kakun alkuperäistarkotus oli tämä Krisselle synttärikakku Mauri Kunnas koira koristeilla.
Elikkäs Ullan Unelmakakut kirjasta napatulla idealla ja Alinen kanssa porukkaan toteutettu kakku.

Päällä siis komiaakin komiampi KINUSKI ja marsipaanikoirat, jotka tehtiin siis Aline 7v. kanssa porukkaan. Reunoilla pursotettuna mansikan makusta virspikermaa. Täytteenä vadelma-valkosuklaatäyte.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti