torstai 12. kesäkuuta 2008

Tallai viissiin sit kävi 8(


HYVÄ HYVÄ MATKAHUOLTO !!!

Pallokakun matka Hyvinkäälle hintaan 17,40... ja tulos tämä.
Matkahuollolle erityiskiitokset v***n hyvästä ja asiallisesta palvelusta.
Turun päätyn pojille kuitenkin oikeat kiitokset pakkauksen oikeanlaisesta merkitsemistavasta... esim. TÄMÄ PUOLI YLÖSPÄIN tarrat ja KULJETETTAVA VAROVASTI tarra koko pakkauksen ympäri. :)


Tässä kuvassa osat on kaavittu pahvilaatikon nurkasta... Palapeli olis ehkä osuvin sana...


Tässä palat asetettu paikoilleen pakkauksen siihen kohtaan, jossa sen piti ehjänä perille päästä.
Marsipaani pinta oli siis pompannut "varovaisesti kuljetettavasta" pakkauksesta pois ja mennyt vielä viisin kertaiseen kasaan... kuljetettaessa "tämä puoli ylöspäin"...


Ystäväni noutaessa tämän paketin tänään Hyvinkään Matkahuollosta, niin neiti näpsäkän ottaessa pakkauksen päänsä yläpuolella sijaitsevasta hyllystä, ni hups... se vähän lipsahti.
Pakkaus kävi siis siinä kohtaa ystäväni katseen alla pystyasennossa. Se ei kuitenkaan selitä kaikkia vaurioita, eli suurimmalla todennäköisyydellä pakkausta on käsitelty yhtä varoen ihan koko matkanteon ajan.

Noh sattuahan voi kaikenlaista... Ei muuta ku reklamaatiota tekemään. Matkahuollon jumalainen palvelu lupasikin hyvittää kuljetuskustannusten lisämaksut, mitkä muodostuu siitä kun pakkaus pitää kuljettaa varovaisesti perille... rapiat 8 euroa.
On myös mahdollisuus saada 20€ / kg korvaus, mutta pakkaus ja särkynyt tuote pitää silloin toimittaa Matkahuoltoon, jolloin se myös siirtyy heidän omistukseensa ;/ (Marsipaania tähän työhön meni yks pötkö, eli korvausta tulis sitte 5 €).

Tämä oli hiukka arvattavissa, mut eihän yrittänyttä laiteta... ja kun kuvan oli määrä olla huomenna perillä, eikä ketään tuttua ollu sinnepäin menossa, ni riski oli otettava...

Että tällä lailla tällä kertaa ;) Hyvinkään pääty paikkailee nyt tyttöjä ja huomenna sitte juottaa juhlavieraat ensin humalaan ja tuo kakun vasta sitte pöytään... 8€ rikkaanpana.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti